Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ | Ανυψωτικά Μηχανήματα Ηράκλειο - Κρήτη

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ {small}

Ο σύγχρονος στόλος μας είναι εξοπλισμένος πλήρως με γερανούς τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να σας παρέχουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ {small}

Διαθέτουμε έμπειρους χειριστές γερανών και μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη για ασφαλή μεταφορά και ανύψωση βαρέων αντικειμένων έως και πολυετείς συμβάσεις έργων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ {small}

ανέλκυση - καθέλκυση σκαφών, φορτώσεις - εκφορτώσεις πλοίων, ανυψώσεις και μεταφορά βαρέων κατασκευών, και αντικειμένων εξυπηρετώντας το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ {small}

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις εργασίας σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ {big}

Διαθέτοντας σύγχρονους γερανούς (παπαγαλάκια) με ανυψωτική ικανότητα έως 200 τόνους, καθώς και έμπειρους χειριστές μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ασφαλή ανύψωση, μεταφορά και εκφόρτωση παντός τύπου φορτίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΑΘΙΑ {big}

Διαθέτουμε σταθερά καλάθια ανύψωσης προσωπικού, με τα οποία μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλες τις εργασίες που μπορούν να γίνουν με γερανούς - καλαθοφόρα, όπως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ {big}

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το μόνιμο, άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι η εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Next Previous
ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ
Ανυψωτικά Μηχανήματα Ηράκλειο - Κρήτη
 
Η επιχείρησή μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανυψώσεων, πραγματοποιώντας άμεσα και αποτελεσματικά πάσης φύσεως εργασίες που απαιτούν τη χρήση γερανού.
 
Ο στόλος μας αποτελείται από 2 σύγχρονους γερανούς - παπαγαλάκια που μας επιτρέπουν να καλύπτουμε κάθε ανύψωση, μεταφορά αλλά και εκφόρτωση παντός είδους φορτίου. Φροντίζουμε πάντα οι γερανοί μας να συντηρούνται και να δουλεύουν σωστά, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη απόδοση.

Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.


Μάθετε περισσότερα