Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ
Ανυψωτικά Μηχανήματα Ηράκλειο - Κρήτη
Η επιχείρησή μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των ανυψώσεων, πραγματοποιώντας άμεσα και αποτελεσματικά πάσης φύσεως εργασίες που απαιτούν τη χρήση γερανού.
 
Ο στόλος μας αποτελείται από 2 σύγχρονους γερανούς - παπαγαλάκια που μας επιτρέπουν να καλύπτουμε κάθε ανύψωση, μεταφορά αλλά και εκφόρτωση παντός είδους φορτίου. Φροντίζουμε πάντα οι γερανοί μας να συντηρούνται και να δουλεύουν σωστά, ώστε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε μέγιστη απόδοση.
 
Οι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι χειριστές των γερανών, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας, σας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την άμεση εξυπηρέτησή σας σε οποιαδήποτε ανύψωση σκέφτεστε να μας αναθέσετε.
 
Έτσι, χάρη στον σύγχρονο στόλο και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας όλων των ειδών τις ανυψώσεις βαρέων φορτίων με γερανούς, καθώς και ενοικίασης καλαθοφόρων για εργασίες σε υψηλά μέρη. 
 
Έχοντας ως στόχο την άψογη και σωστή εξυπηρέτησή σας η επιχείρησή μας προσφέρει τις υπηρεσίες της πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Έτσι, έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές επιχειρήσεις του χώρου για το Ηράκλειο αλλά και όλη την Κρήτη.
 
 
Οι αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής μας δίνουν πάντα το κίνητρο ώστε να μην σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό με στόχο πάντα την παροχή ολοκληρωμένων ανυψωτικών λύσεων και υπηρεσιών. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το μόνιμο, άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι η εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις εργασίας σας
και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.